Speciální víkendové menu

20.10.-21.10.2018

(Maso pochází ze soukromého chovu p.Bareše z Lužce nad Cidlinou)

Předkrm:

80g Tartar z filetu z nilského okouna s koriandrem, mladou cibulkou, rukolovým salátkem a

toasty z bílého pečiva 179,-

200g Nakládané domácí hříbky na kyselo s česnekovou bagetkou 121,-

Polévka:

Staročeská zelná polévka s opečenou klobáskou, bramborem a smetanou 57,-

Pro naše malé hosty:

(bezlepková omáčka) Pečený plněný paprikový lusk sekaným masem s rajskou omáčkou,

těstovinami penne, nebo s jasmínovou rýží 100g/79,-

150g/158,-

Smažený šlehaný holandský řízek se sýrem s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátem 100g/79,-

150g/158,-

150g Smažený vídeňský řízek z telecí kýty s domácím bramborovým salátem a citrónem 198,-

150g Segedínský guláš „Speciál“ z telecí plece s kysaným zelím, smetanou a domácím houskovým

knedlíkem, nebo s jasmínovou rýží 175,-

200g Steak z čerstvé telecí kýty na grilu, marinovaný v tymiánu s žampiónovým ragů se smetanou

a pečenými bramborovými plátky s bylinkami 249,-

200g Pečené medové pásky z vykostěného telecího hrudí s jemnou šťávou, šťouchaným bramborem

s libečkem a rajčatovým salátem 175,-

250g Pečené měkoučké hovězí ossobuco na česneku, se silnou hovězí šťávou, restovanými

zelenými fazolkami a šťouchaným bramborem s libečkem 177,-

150g Anglická telecí játra na grilu s pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem a domácí

tatarskou omáčkou 154,-

200g Mix gril telecí a dančí panenky na grilu s dipem a přílohou dle výběru hosta 279,-

180g Pečený měkoučký telecí špalík, balený v domácí uzené slanině s listovým špenátem se smetanou

a domácími bramborovými placičkami se škvarky na grilu 176,-

3ks Plněné domácí bramborové knedlíky s uzeným masem, bílým kysaným zelím a vídeňskou cibulkou 148,-

200gPečené vykostěné krocaní stehno na másle s bramborovými nočky se smetanou a sušenými rajčaty 176,-

200g Steak z čerstvých krocaních prsou na grilu s omáčkou z čerstvých pečených paprik s jasmínovou

rýží 196,-

200g Medailonky z dančí kýty na grilu, marinované v bylinkách s brusinkovou omáčkou s mandlovým

amarettem a pečenou bramborou s česnekovou zakysanou smetanou 249,-

250g Dančí kotletky na grilu, marinované v rozmarýnu s omáčkou se zeleným pepřem a pečenými

bramborovými plátky 249,-

150g Filet z nilského okouna na grilu s grilovanými plátky červené řepy a domácí bramborovou kaší 185,-