Speciální sváteční menu

17.11.-19.11.2017

(Maso pochází ze soukromého chovu p.Bareše z Lužce nad Cidlinou)

Předkrm:

80g Tartar z čerstvého tuňáka s rukolovým salátkem a toasty z bílého pečiva 179,-

150g Nakládané domácí hříbky na kyselo s česnekovou bagetkou 125,-

Polévky:

Gulášová polévka z telecího masa 59,-

Pro naše malé hosty:

Vykostěný králík ve smetanové omáčce na paprice s těstovinami penne, nebo jasmínovou rýží

80g/79,-

150g/158,-

Smažené řízečky z vykostěného králíka s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátem

80g/98,-

150g/189,-

150g Segedínský guláš „Fit“ z telecí kýty s kysaným zelím, smetanou a jasmínovou rýží,

nebo s domácím houskovým knedlíkem 165,-

300g T-bone steak z čerstvého telecího masa (piemonte) na grilu, marinovaný v rozmarýnu

s omáčkou se zeleným pepřem a pečenou bramborou s česnekovou zakysanou smetanou 269,-

150g Smažený vídeňský řízek z telecí kýty s domácím bramborovým salátem a citrónem 189,-

150g Pečený moravský vrabec z telecí kýty, marinovaný v cibuli, česneku, kmínu

a rajském protlaku s listovým smetanovým špenátem a domácím bramborovým knedlíkem

s karotkou 175,-

300g Čerstvý telecí entrecote na grilu (kotleta), marinovaný v tymiánu s restovanými

zelenými fazolkami s pomodoro a pečenými bramborovými plátky s cibulí 249,-

200g Pečené nadívané telecí hrudí máslovou nádivkou s domácí bramborovou kaší

a okurkovým salátem 179,-

150g Grilované vykostěné králičí hřbety, balené v domácí uzené slanině s bramborovými

haluškami s cibulkou, špenátem a vídeňskou cibulkou 188,-

200g Pečené vykostěné krůtí stehno na másle a tymiánu s žampiónovým ragů se smetanou

a šťouchaným bramborem s libečkem 179,-

200g Medajlonky z krůtích prsou na grilu, marinované v tymiánu s jemnou sýrovou omáčkou

z modrého sýru a domácími bramborovými placičkami se škvarkami na grilu 199,-

150g Steak z čerstvého žlutoploutvého tuňáka na grilu s grilovanou červenou řepou

a šťouchaným bramborem s libečkem, citrón 239,-