Speciální víkendové menu

15.12. – 16.12. 2018

(Maso pochází ze soukromého chovu p. Bareše z Lužce nad Cidlinou)

Předkrm:

180g Nakládané domácí hříbky na kyselo s česnekovou bagetkou 121,-

80g Tartar z čerstvého žlutoploutvého tuňáka s mladou cibulkou, koriandrem, rukolovým salátkem

a toasty z bílého pečiva 172,-

100g Terinka z bílých husích foie gras s piniovými oříšky, brusinkami, metaxou,balené v Parmské šunce

s dipem z lesního ovoce a toasty z bílého pečiva 179,-

Polévka:

Gulášová polévka 57,-

Pro naše malé hosty:

Pečené vykostěné krůtí stehno na smetaně s višňovým ragů a těstovinami fusilli tricolore, 80g/89,-

nebo s jasmínovou rýží 150g/178,-

Smažené řízečky z čerstvého vykostěného králíka s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátem 80g/98,-

150g/196,-

Hlavní menu

Vánoční trénink:

150g Smažený vídeňský řízek z telecí kýty s domácím bramborovým salátem a citrónem 196,-

300g Čerstvý hovězí T-bone steak s dipem a přílohou dle výběru hosta 289,-

150g Segedínský guláš „Speciál“ z telecí plece s kysaným zelím, smetanou a domácím houskovým knedlíkem,

nebo s jasmínovou rýží 175,-

200g Pečené medové telecí pásky z vykostěného telecího hrudí s telecí šťavou a šťouchaným bramborem

se špenátem a cibulkou 176,-

180g Pečený špalík z telecí plece, balený v krocaní kůži s restovanými zelenými fazolkami se slaninou

a šťouchaným bramborem s libečkem 189,-

150g Anglická telecí játra na grilu s pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem

a domácí tatarskou omáčkou 154,-

200g Pečená měkoučká roláda z telecí plece, plněná masovou fáží, klobáskou a plátky domácí uzené slaniny

s jemnou telecí šťávou, domácí bramboovu kaší a okurkovým salátem 179,-

200g Steak z čerstvé telecí kýty na grilu, marinovaný v tymiánu s houbovou omáčkou

a pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem 248,-

200g Pečená měkoučká čerstvá jehněčí kýta na česneku s listovým špenátem se smetanou

a domácím bramborovým knedlíkem s karotkou 189,-

200g Medailonky z čerstvé jehněčí kýty na grilu, marinované v česneku a rozmarýnu s omáčkou se zeleným pepřem a pečenou bramborou s česnekovou zakysanou smetanou 246,-

200g Medailonky z krůtích prsou na grilu, marinované v tymiánu na minutkovém zeleninovém rizotu 179,-

200g Steak z čerstvého žlutoploutvého tuňáka na grilu s grilovanými plátky červené řepy a bramborovou kaší, citrón 249,-