Speciální víkendové menu

15.9. 2019

(Maso pochází ze soukromého chovu a farmy p. Bareše z Lužce nad Cidlinou)

Předkrmy:

80g Tartar z čerstvého žlutoploutvého tuňáka s koriandrem, mladou cibulkou, parmazánem,

rukolovým salátem a toasty z bílého pečiva 154,-

200g Nakládané domácí houby na kyselo s česnekovou bagetkou 121,-

Polévka:

Gulášová polévka 52,-

Pro naše malé hosty:

Vykostěný králík ve smetanové omáčce na paprice s těstovinami fusily, nebo s jasmínovou rýží 80g/79,-

150g/158,-

Smažené řízečky z vykostěného králíka s domácí bramborovou kaší a okurkovým salátem 80g/98,-

150g/196,-

Hlavní pokrmy:

450g Tažené měkoučké medové hovězí žebro, se silnou hovězí šťávou, šťouchaným bramborem s libečkem

a rajčatovým salátem 229,-

150g Smažený vídeňský řízek z telecí mlečné kýty s domácím bramborovým salátem a citrónem 198,-

150g Měkoučké hovězí líčko na červeném víně s domácí bramborovou kaší 177,-

150g Pečený špalík z telecí kýty, balený v domácí uzené slanině s listovým špenátem a domácími

bramborovými placičkami se škvarky na grilu 189,-

200g Tažený závitek z králičího masa, plněný masovou faží s restovanými zelenými fazolkami

se slaninou a šťouchaným bramborem s libečkem 174,-

150g Dančí kýta v přírodní omáčce na houbách a jalovci s domácími bramboráčky se slaninou,

nebo s jasmínovou rýží 189,-

200g Konfitovaný bůček s bílým kysaným zelím a domácím bramborovým knedlíkem s karotkou 172,-

150g Anglická telecí játra na grilu s pečenými bramborovými plátky s rozmarýnem

a domácí tatarskou omáčkou 154,-

200g Steak z telecí kýty na grilu, marinovaný v tymiánu s houbovou omáčkou a pečenou bramborou

s mladou cibulkou 239,-

200g Medailonky z vepřové kýty na grilu s volským okem, pomodoro omáčkou a pečenými

bramborovými plátky 219,-

280g Těstovinový salát se zeleninou, caesar dresingem, volským okem a tuňákem v olivovém oleji,

bagetka 179,-

150g Steak z čerstvého žlutoploutvého tuňáka na grilu s plátky grilované červené řepy

a šťouchaným bramborem s libečkem, citrón 242,-